1η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στη πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία). Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, και τη πόλη. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο για τo μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την «Ηλιόλουστη Ακτή» (Sunny Beach). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο. Διανυκτέρευση.

2ηΜέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή στη Μεσημβρία. Αναχώρηση για το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία)που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3ηΜέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, άφιξη στο δελφινάριο, όπου θα παρακολουθήσουμε σόου με δελφίνια. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας και ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της Βάρνας για καφέ, φαγητό και αγορές. Επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Διανυκτέρευση.

4ηΜέρα: ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Πύργο, ελεύθερος χρόνος στην αγορά μέχρι το μεσημέρι. Αναχώρηση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

· Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο.

· 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο κατηγορίας 4 αστέρων στην Ηλιολουστη Ακτή.

· Πρωινά μπουφέ

· Έμπειρο συνοδό του γραφείου

· Επίσημο τοπικό ξεναγό για τις απαραίτητες ξεναγήσεις

· Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

· Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο

· Ποτά και φιλοδωρήματα, μεσημεριανά γεύματα

· Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό