ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

YOGA RETREAT

Οδική Εκδρομή

3 Ημέρες

25 - 27 / 11 / 2022

1η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί.. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουνε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος και ελεύθερος χρόνος στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών για τυχόν αγορές και έλεγχος στο Τούρκικο τελωνείο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά. Ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και καφέ καθοδόν Ραιδεστό. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη και Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με τη «Βασιλεύουσα» και με την επίσκεψη στο Άγιασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τους τάφους των Πατριαρχών, τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και την εκκλησία. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα ΜΆΘΗΜΑ YOGA. Προαιρετική βραδινή έξοδος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η μέρα μας αρχίζει με ΜΑΘΗΜΑ YOGA και αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο. Θα ξεκινήσουμε την Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα(Δεξαμενή-Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τη προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου από θαλάσσης θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ προαιρετική βραδιά σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Στη συνέχεια λίγο χρόνος για καφέ σε ένα μοναδικό σημείο της πόλης στο Pierre Lotti. Κατόπιν θα κατευθυνθούμε στο ISTANBUL FORUM, ένα από τα πλέον σύγχρονα εμπορικά κέντρα της Κωνσταντινούπολης, όπου θα επισκεφθούμε το Aquarium (Ενυδρείο) (προαιρετικό), όπου εκτίθενται πάνω από 10000 διαφορετικά θαλασσινών ειδών & ψαριών. Αναχώρηση για τα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στη πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 180€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία και περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής.

- 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HILTON GOLDEN HORN

- Πρωινό σε μπουφέ.

- Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας

- Τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό.

- Μαθήματα YOGA με τη Yoga Instructor Μαριάννα Λαζανδρέα

- Ασφάλεια αστικής Ευθύνης

- ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:.

- Εισόδους μουσείων, τα εισιτήρια για τη κρουαζιέρα Βοσπόρου

- Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.