ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:120 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

180 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

· Η μετακίνηση με πολυτελές πούλμαν

· 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό επιλεγμένο ξενοδοχείο της Ραιδεστού

· Οι μεταφορές και ξεναγήσεις σας σύμφωνα με το πρόγραμμα (οι ξεναγήσεις μπορεί να διαφοροποιηθούν)

· Έμπειρος Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας

· Ασφάλεια αστικής ευθύνης

· Φόροι διαμονής

· ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

· Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

· Επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.

* Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

*** Η προκαταβολή δύναται με μετρητά ή με κατάθεση σε κάποιον από τους εταιρικούς μας λογαριασμούς

**** Με κάρτα πραγματοποιείτε μόνο εξόφληση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση περίεργων καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα προσαρμόζεται αναλόγως.

1η ημέρα: Αλεξανδρούπολη - Ραιδεστός

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας. Έλεγχος στο τελωνείο των Κήπων, στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών για τυχόν αγορές, στην συνεχεία μετά τον έλεγχο στο Τούρκικο τελωνείο συνεχίζουμε για την Ραιδεστό και το λιμάνι της ,ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα του Βυζαντίου λόγω του λιμανιού της. Θα περιηγηθούμε στη πόλη της Ραιδεστού και στη παλιά Ελληνική συνοικία. Ελεύθερος χρόνος για να πάτουμε μία πρώτη γεύση από το απόλυτο festival των κερασιών με διάφορα δρώμενα που μας ετοίμασε ο δήμος εκεί. Επιπλέον χρόνος για ψώνια στην αγορά καθώς επίσης για καφέ και φαγητό στην παραλία της Ραιδεστού με της καφετέριες και τα εστιατόρια. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο, όπου και θα τακτοποιηθούμε. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Ραιδεστός – Festival κερασιών

Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα η ημέρα μας θα είναι πιο άνετη εφόσον θα χαρούμε πραγματικά όσα μας έχουν ετοιμάσει για αυτή τη γιορτή. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια, βόλτα, καφέ και οτιδήποτε θέλει ο καθένας. Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το εμπορικό κέντρο της πόλης Tekira. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ραιδεστός - 40 Εκκλησίες – Βιζύη – Αρχαία Μήδεια – Αδριανούπολη - Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και ξεκινάμε το οδοιπορικό μας στην Ανατολική Θράκη με πρώτο σταθμό τις 40 Εκκλησιές, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού στους πρόποδες του Μικρού Αίμου. Εδώ στις αρχές του 20ου αιώνα, η τοπική κοινότητα αριθμούσε 10.000 Έλληνες! Επίσκεψη στο μικρό μουσείο με τα Αρχαϊκά, Ρωμαϊκά, Βυζαντινά και Οθωμανικά εκθέματα. Συνεχίζουμε με σύντομη επίσκεψη στο χωριό Βιζύη,

γενέτειρα του μεγάλου μας λογοτέχνη Γεωργίου Βιζυηνού, όπου βρίσκεται και ο περίφημος Ναός της Αγίας Σοφίας. Στη συνέχεα θα επισκεφτούμε την Αρχαία Μήδεια στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Τελευταία μας επίσκεψη στη μικρογραφία της Κων/πολης την Αδριανούπολη. Χρόνος για μία πρώτη γνωριμία και βόλτα. Αμέσως μετά παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Περνώντας από τα σύνορα των Καστανέων άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.