ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

ΡΟΔΟΣ

ΚΑΜΕΙΡΟΣ – ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ - ΣΥΜΗ

5 Ημέρες Αεροπορική Εκδρομή

6 - 10 / 9 / 2022

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΟΔΟΣ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στο αεροδρόμιο. Αναχώρηση με απευθείας πτήση για Ρόδο. Άφιξη στο αεροδρόμιο Διαγόρας στις . Μεταφορά και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος στην παλιά πόλη της Ρόδου για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΑΜΕΙΡΟΣ – ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ – ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ – ΛΙΝΔΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού. Θα περιηγηθείτε στην αρχαία Κάμειρο, την Πομπηία της Ρόδου και το γραφικό μοναστήρι στην Φιλέρημο. Αμέσως μετά θα καταλήξετε στην μοναδική για την ομορφιά της, κοιλάδα των Πεταλούδων. Απολαύστε τον περίπατο σας στον μοναδικό αυτό χώρο αναπαραγωγής και χαρείτε το μεγαλείο της φύσης. Ακολουθεί η Λίνδος με την επιβλητική της ακρόπολη. Ελεύθερος χρόνος για γεύματα και καφέ προαιρετικά και στην επιστροφή επίσκεψη στα ιαματικά λουτρά, τις εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΣΥΜΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά της Δωδεκανήσου, τη Σύμη. Αφού απολαύσουμε την Άνω Σύμη (το κεντρικότερο μέρος του νησιού, που είναι το λιμάνι) θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ, με την ολόχρυση εικόνα του Αρχαγγέλου που βρίσκεται στον Πανορμίτη. Η Μονή αυτή είναι η σημαντικότερη μετά το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη στην Πάτμο, σε όλη τη Δωδεκάνησο. Ο χώρος της Μονής του Πανορμίτη χαρακτηρίζεται από ανυπέρβλητο φυσικό κάλλος. Η Μονή βρίσκεται χτισμένη στο μυχό ενός όρμου, του Πανόρμου, από τον οποίο και πήρε την ονομασία της. Πίσω από τη Μονή υπάρχει πλαγιά κατάφυτη με χιλιάδες κωνοφόρα δέντρα, πεύκα και κυπαρίσσια, τα οποία χαμηλότερα διαδέχονται τα ελαιοπερίβολα της Μονής. Σήμερα κάθε ευσεβής Χριστιανός, που επισκέπτεται την Ιερά Μονή του Πανορμίτη, δύναται να θαυμάσει τις περίτεχνες τοιχογραφίες, αλλά και να νιώσει δέος και συγκίνηση μπροστά στην εφέστια θαυματουργή υπερμεγέθης Εικόνα του Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτη, η οποία επισκοπεί και λαμπρύνει το χώρο του Καθολικού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΡΟΔΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρόγευμα. Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσετε το γραφικό Μανδράκι, το εντυπωσιακό ενυδρείο, το μοναδικό πανόραμα της Ρόδου από το λόφο του Μόντε Σμιθ και θα παραπατήσετε στην παλιά μεσαιωνική πόλη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο του Μεγάλου Μαγίστρου και την περίφημη οδό των ιπποτών. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος για μια επίσκεψη στην πραγματικά πλούσια αγορά του νησιού. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα : ΡΟΔΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια τις τελευταίες μας στιγμές στο πανέμορφο αυτό νησί. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Διαγόρας. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη με απευθείας πτήση. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη. Επιβίβαση στο λεωφορείο που θα μας περιμένει για την μεταφορά μας στην Αλεξανδρούπολη.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 550 €

Επιβάρυνση κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο: +160 €

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Μεταφορές- Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με 1 πολυτελές λεωφορείο που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση σας από Αλεξανδρούπολη – Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολη, καθώς και όλες τις μετακινήσεις εντός της Ρόδου

- Αεροπορικά εισιτήρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΟΔΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ AEGEAN

- Τρείς διανυκτερεύσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο 3*

- Μία βαλίτσα 23 κιλά, μία χειραποσκευή 8 κιλά

- Πρωινό σε μπουφέ

- Επίσημος Ξεναγός (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΙΝΔΟ - ΦΙΛΕΡΗΜΟ – ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ)

- Έμπειρο συνοδότου γραφείου μας

- Ασφάλεια αστικήςευθύνης

- ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

- Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων και νυχτερινών κέντρων.

- ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΥΛΟΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 30€

- Τοπικούς Φόρους διαμονής πληρώνονται στη Reception του ξενοδοχείου

- Την προαιρετική εκδρομή στη Σύμη

* Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

*** Με κάρτα πραγματοποιείτε μόνο εξόφληση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

· Σε περίπτωση περίεργων καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα προσαρμόζεται αναλόγως.

*** Η προκαταβολή δύναται με μετρητά ή με κατάθεση σε κάποιον από τους εταιρικούς μας λογαριασμούς