28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΤΗΝΟΣ

Προσκύνημα στο Νησί Της Μεγαλόχαρης

Οδική Εκδρομή

5 ημέρες (νυχτερινή αναχώρηση)

26 - 30 / 10 / 2022

1-2η ημέρα: Αλεξανδρούπολη Ραφήνα - Τήνος

Συγκέντρωση στα γραφεία μας το απόγευμα και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μια πρώτη γνωριμία με την Χώρα. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Προαιρετική ημερήσια εκδρομή για Άνδρο ή Μύκονο
Πρωινό στο ξενοδοχείο και σήμερα σας προτείνουμε μία προαιρετική εκδρομή στην Άνδρο, το καταπράσινο νησί των Κυκλάδων. Πρώτη επίσκεψη στην Αγία Μαρίνα, προστάτιδα των αρρώστων παιδιών. Από εκεί θα πάμε στον Άγιο Παντελεήμονα - Μονή Παναχράντου, η οποία είναι γαντζωμένη σαν φρούριο στους βραχώδεις όγκους που την περιστοιχίζουν. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο για τη χώρα της Άνδρου. Θα περπατήσουμε μέσα στην πόλη μέχρι την πλατεία του Αφανους ναύτη στην άκρη της χώρας. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Στην επιστροφή μας αν μας το επιτρέψει ο χρόνος θα κάνουμε και μια μικρή βόλτα στο Μπατσι. Άφιξη στο λιμάνι και αναχωρούμε για τη Τήνο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βραδινή βόλτα.
4η ημέρα: Γύρος Νησιού
Πρωινό και στη συνέχεια η ημέρα μας θα ξεκινήσει με προσκύνημα - εκκλησιασμό στο ναό της Μεγαλόχαρης και Κοινωνία. Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Περνώντας από τα καθολικά χώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τελειώνοντας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα: Τήνος- Ραφήνα - Αλεξανδρούπολη
Πρωινό και λίγο ελεύθερος χρόνος. Κατόπιν απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 330 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

450 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Η μετακίνηση με πολυτελές πούλμαν και εντός νησιού
 • Τα εισιτήρια πλοίου από Ραφήνα - Τήνος – Ραφήνα σε οικονομικές θέσεις
 • Περιηγήσεις- ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό- αρχηγό του γραφείου μας
 • 3 νύχτες με πρωινό σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Τήνο
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • ΦΠΑ
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

  Φόροι διαμονής (πληρώνονται στη Reception κάθε ξενοδοχείου)

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  Το πρόγραμμα είναι δυνατόν να εκτελεστεί και με διαφορετική σειρά, αναλόγως των τοπικών αργιών ή εορτών.

  ** Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

  *** Η προκαταβολή δύναται με μετρητά ή με κατάθεση σε κάποιον από τους εταιρικούς μας λογαριασμούς