ΤΗΝΟΣ

Οδική Εκδρομή

4 Ημέρες

02-05/07/2021 & 05-08/08/2021

1η ημέρα: Ραφήνα - Τήνος

Συγκέντρωση στα γραφεία μας το βράδυ και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Ραφήνα απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μια πρώτη γνωριμία με την Χώρα. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Γύρος Νησιού

Πρωινό και στη συνέχεια η ημέρα μας θα ξεκινήσει με προσκύνημα - εκκλησιασμό στο ναό της Μεγαλόχαρης και Κοινωνία. Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας. Θα δούμε τον Ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και την πινακοθήκη. Αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο. Περνώντας από τα καθολικά χώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τελειώνοντας παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Ημερήσια εκδρομή στη Μύκονο ή Σύρο ( Προαιρετική εκδρομή )

Αναχώρηση το πρωί για προαιρετική εκδρομή (ατομικά) σε κάποιο από τα γειτονικά νησιά. Χαρείτε στον ελεύθερο χρόνο σας τα όμορφα νησιά και τις φυσικές ομορφιές τους.

4η ημέρα: Τήνος- Ραφήνα - Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Κατόπιν απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

TIMH

220 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

290 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Η μετακίνηση με πολυτελές πούλμαν και εντός νησιού
 • Τα εισιτήρια πλοίου από Ραφήνα - Τήνος – Ραφήνα σε οικονομικές θέσεις
 • Περιηγήσεις- ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό- αρχηγό του γραφείου μας
 • 3 νύχτες με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Τήνο
 • Ασφάλεια ταξιδιού
 • ΦΠΑ
 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

  Φόροι διαμονής (πληρώνονται στη Reception κάθε ξενοδοχείου)