VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

separator
Τιμή 150€ 3 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

150€ ανά άτομο

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

 

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

 #demotraveler

 

Highlight εκδρομής:

Η εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία αποτελεί μια ιστορική αναδρομή σε τοποθεσίες και μνημεία του Ελληνισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη Πύργος, γενέτειρα του ποιητή Κώστα Βάρναλη, τη Βάρνα, τη Μονή Αλατζά, τη Σωζόπολη, τη Μεσήμβρια και την Αγχίαλο.

Μην σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματά σας σε τουριστικές παγίδες που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες ενώ στην πραγματικότητα περνάνε μάλλον απαρατήρητες. Οι έμπειροι συνοδοί του γραφείου μας θα σας ξεναγήσουν εκεί που η κουλτούρα, η ιστορία κι ο ρυθμός της πόλης θα σας συνεπάρει!

 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

(ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

 

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ  ΑΚΤΗ

ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΒΑΡΝΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

 

3 ημέρες οδική εκδρομή

3 – 5 / 6 / 2023

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 150 €

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο: 215 €

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή
** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με πολυτελή και υπερσύγχρονο λεωφορείο

2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο κατηγορίας Kotva Hotel 4 * στην Ηλιόλουστη Ακτή

Πρωινό & βραδινό στο ξενοδοχείο καθημερινά (All Inclusive)

Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου

Επίσημο τοπικό ξεναγό για τις απαραίτητες ξεναγήσεις

Φ.Π.Α.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο

Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό

  1
  1η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΥΡΓΟΣ - ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ - ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ
  Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου, στάση στο κατάστημα πρώην αφορολογήτων ειδών, είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας τον Πύργο. Περιήγηση της πόλεως και ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο για φαγητό και αγορές. Μετά θα πάμε για το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την ’’Ηλιόλουστη Ακτή’’ (Sunny Beach). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο ή να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, όσοι θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εξωτερική Πισίνα, ή το Μασάζ, κ.α. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο - διανυκτέρευση.
  2
  2η Μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας και η οποία αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας. Επιπλέον είναι γνωστή και ως "Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα" ή "Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα" της Βουλγαρίας. Πρώτα θα επισκεφθούμε όμως τη μονή Αλατζά, η οποία είναι χτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο και αποτελεί έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους της χώρας. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη Βάρνα. Εδώ θα έχουμε χρόνο για περιήγηση της πόλεως, καθώς και θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά (προαιρετικά) θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Ενυδρείο - Δελφινάριο. Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για να χαρούμε τις απίστευτες ομορφιές αυτής της πόλης, περπάτημα σε ένα από τα πολλά πάρκα της πόλης και στη συνέχεια προτείνουμε γεύμα – καφέ και αγορές στο πεζόδρομο της Βάρνας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Δείπνο - διανυκτέρευση.
  3
  3η Μέρα: ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Αγχιάλου. Ύστερα θα επισκεφθούμε την πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη(Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, για  φαγητό και ψώνια. Συγκέντρωση για την επιστροφή μας κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για καφέ. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας.

  Τοποθεσία Εκδρομής