VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

separator
Τιμή 195€ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ

195€ ανά άτομο

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

 

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

 #demotraveler

 

Highlight εκδρομής:

Η εκδρομή στην Ανατολική Ρωμυλία αποτελεί μια ιστορική αναδρομή σε τοποθεσίες και μνημεία του Ελληνισμού. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την πόλη Πύργος, γενέτειρα του ποιητή Κώστα Βάρναλη, τη Βάρνα, τη Μονή Αλατζά, τη Σωζόπολη, τη Μεσήμβρια και την Αγχίαλο.

Μην σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματά σας σε τουριστικές παγίδες που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες ενώ στην πραγματικότητα περνάνε μάλλον απαρατήρητες. Οι έμπειροι συνοδοί του γραφείου μας θα σας ξεναγήσουν εκεί που η κουλτούρα, η ιστορία κι ο ρυθμός της πόλης θα σας συνεπάρει!

 

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

(ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ)

 

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ  ΑΚΤΗ

ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΒΑΡΝΑ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ

 

4 ημέρες οδική εκδρομή

2 – 5 / 6 / 2023

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 195 €

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο: 285 €

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή
** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

 

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με πολυτελή και υπερσύγχρονο λεωφορείο

3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο κατηγορίας Kotva Hotel 4 * στην Ηλιόλουστη Ακτή

Πρωινό & βραδινό στο ξενοδοχείο καθημερινά ( ALL ICLUSIVE )

Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου

Επίσημο τοπικό ξεναγό για τις απαραίτητες ξεναγήσεις

Φ.Π.Α.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Εισόδους μουσείων, Δελφινάριο

Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό

  1
  1η Μέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΣΩΖΟΠΟΛΗ - ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ
  Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμενίου  και είσοδος στην Βουλγαρία. Θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή, και θα φθάσουμε στη πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζόπολη (Αρχαία Απολλωνία). Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά σπίτια, και τη πόλη.  Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο για τo μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας την «Ηλιόλουστη Ακτή» (Sunny Beach). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το όμορφο θέρετρο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  2
  2η Μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για τη ξενάγηση μας στη Μεσημβρία. Αναχώρηση για το Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) που διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα γραφικά στενά με τα παραδοσιακά Ελληνικά σπίτια. Επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.
  3
  3η Μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΜΟΝΗ ΑΛΑΤΖΑ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας και η οποία αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας. Επιπλέον είναι γνωστή και ως "Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα" ή "Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα" της Βουλγαρίας. Πρώτα θα επισκεφθούμε όμως τη μονή Αλατζά, η οποία είναι χτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο και αποτελεί έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους της χώρας. Τον Μεσαίωνα ήταν κατοικία ασκητών, ενώ σήμερα εξακολουθεί να προσελκύει τους θαυμαστές της ιστορίας και του μυστικισμού. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη Βάρνα. Εδώ θα έχουμε χρόνο για περιήγηση της πόλεως, καθώς και θα επισκεφθούμε τον εκπληκτικό Καθεδρικό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου, χτισμένος όπως ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Πετρούπολης. Μετά (προαιρετικά) θα παρακολουθήσουμε ένα σόου με δελφίνια στο Ενυδρείο - Δελφινάριο. Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για να χαρούμε τις απίστευτες ομορφιές αυτής της πόλης, περπάτημα σε ένα από τα πολλά πάρκα της πόλης και στη συνέχεια προτείνουμε γεύμα – καφέ και αγορές στο πεζόδρομο της Βάρνας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Ηλιόλουστη Ακτή. Δείπνο - διανυκτέρευση.
  4
  4η Μέρα: ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ – ΠΥΡΓΟΣ - ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Πύργο. Στο ενδιάμεσο θα κάνουμε μία στάση στην Αγχίαλο, όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγ. Γεωργίου με τις εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρική Ακτής στη Μαύρη Θάλασσα, η οποία είναι γενέτειρα του εθνικού μας ποιητή  Κώστα Βάρναλη. Εδώ θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο στον εμπορικό πεζόδρομο όπου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με τις πιο όμορφες εντυπώσεις στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, και κάνοντας τις ανάλογες στάσεις για ξεκούραση και διέλευση συνόρων φθάνουμε στη πόλη μας.

  Τοποθεσία Εκδρομής