VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΣΤΗ ΠΟΛΗ

separator
Τιμή 195€ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2023 ΣΤΗ ΠΟΛΗ

195€ ανά άτομο

Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Υ Π Ο Λ Η

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ

 

4 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

2 – 5 / 6 / 2023

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 195€

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 255€

 

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.

3 διανυκτέρευσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Ταξίμ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Τις περιηγήσεις του προγράμματος.

Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου.

Επίσημο ξεναγό για τις απαραίτητες ξεναγήσεις

Φ.Π.Α.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό & Εισόδους σε μουσεία κτλ.

Κρουαζιέρα Βοσπόρου & Πριγκηποννήσων

Εισόδους μουσείων

  1
  1η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ
  Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουνε στα σύνορα των Κήπων. Έλεγχος και ελεύθερος χρόνος στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών για τυχόν αγορές και έλεγχος στο Τούρκικο τελωνείο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά. Ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη στο Άγιασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τους τάφους των Πατριαρχών, τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και την εκκλησία. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Μονή των Βλαχερνών όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. "Ο ναός των Βλαχερνών υπήρξε το πιο γνωστό και το πιο φημισμένο ιερό της Παναγίας στην Κωνσταντινούπολη, με διαρκή ακτινοβολία σ' ολόκληρο τον χριστιανικό κόσμο. Αναχώρηση για να επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Θα θαυμάσουμε τη στήλη της φραγκελώσεως όπου μαρτύρησε ο Ιησούς και σώζεται μέχρι σήμερα, τα λείψανα του Χρυσοστόμου και του Γρηγόριου Θεολόγου, τον Πατριαρχικό Θρόνο, την εικόνα της Παναγίας της Κυζικου. Τέλος, προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου. Συνεχίζουμε ακτοπλοϊκώς κατά μήκος της ευρωπαϊκής ακτής περνώντας από τα ξακουστά χωριά του Βοσπόρου ( Μέγα Ρεύμα, Μπεμπέκ, Στενή, Νιχώρι, Μπουγιούκ Ντερέ μέχρι και τα Θεραπειά). Τέλος, συγκέντρωση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε στην πλατεία Ταξίμ, στην οδό Πέρα και στα όμορφα γραφικά στενά. Διανυκτέρευση.
  2
  2η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο ξεκινώντας από τη περίφημη Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή- Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού, με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική βραδινή βόλτα έκπληξη σε μια πανέμορφη περιοχή της Πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
  3
  3η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)
  Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Πριγκηπόννησα. Πρώτη στάση στο νησί της Χάλκης με τη Θεολογική Σχολή. Επόμενη επίσκεψη στο νησί της Πρίγκηπου το μεγαλύτερο από την ομώνυμη εξ αυτού συστάδα των εννιά Πριγκηποννήσων της Προποντίδας Χρόνος ελεύθερος και για φαγητό και ξεκούραση. Στη συνέχεια συγκέντρωση και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
  4
  4η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΙΕΡ ΛΟΤΙ – MALL OF ISTANBUL - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το περίφημο Καφέ Πιερ Λοτί το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Εγιούπ της ευρωπαϊκής πλευράς της Κωνσταντινούπολης. Το διάσημο αυτό καφενείο, με πανοραμική θέα στον Κεράτιο Κόλπο, βρίσκεται στην κορυφή του λόφου του νεκροταφείου του Εγιούπ και σε κοντινή απόσταση από το Τέμενος Εγιούπ, το ιερότερο τζαμί της Κωνσταντινούπολης, που χρονολογείται από το 1458 και τα χρόνια του Μωάμεθ του Πορθητή. Η πρόσβαση στο καφέ γίνεται είτε διασχίζοντας το ιστορικό κοιμητήριο του Εγιούπ είτε παίρνοντας το τελεφερίκ από το τέμενος του Εγιούπ. Τέλος, αποχαιρετώντας την Κωνσταντινούπολη θα επισκεφτούμε το εμπορικό κέντρο Mall of Istanbul. Χρόνος ελεύθερος. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

  Τοποθεσία Εκδρομής