VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2024 – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

separator
Τιμή 285€ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2024 – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

285€ ανά άτομο

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

<< Η ρομαντική καστροπολιτεία!>>

4 Ημέρες Οδική Εκδρομή

15 – 18 Μαρτίου 2024

ΑΡΑΧΩΒΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ – ΒΟΛΟΣ

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 285€

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο: 395€

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή
** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με υπερσύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας.

3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* στη Ναύπακτο.

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Τις περιηγήσεις του προγράμματος

Έμπειρο αρχηγό του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Φ.Π.Α.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Νυχτερινές διασκεδάσεις.

Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο.

Φιλοδωρήματα.

Είσοδοι σε μουσεία.

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

  1
  1η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
  Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί, και αφού πραγματοποιήσουμε σύντομες στάσεις καθ’ οδόν καφέ και φαγητό φθάνουμε στη Ναύπακτο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Διανυκτέρευση
  2
  2η ΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ
  Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το Γαλαξίδι. Χαρακτηρισμένος ως παραδοσιακός οικισμός από το 1978, το Γαλαξίδι έχει μια αρχοντική ομορφιά που σε ταξιδεύει. Το λιμάνι του κουβαλά ακόμη την αίγλη από τις εποχές που ήταν γεμάτο μπρατσέρες και σκούνες . Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Άγιου Νικόλαου που βρίσκεται χτισμένη πάνω σε ειδωλολατρικό ιερό, πιθανότατα του Απόλλωνα Νασιώτα, το 1900, με αρχιτέκτονες τον Γερμανό Χάγερ και τον Κωνσταντίνο Παπαπέτρο. Η εκκλησία είναι τρίκλιτη βασιλική μετά τρούλου και δύο καμπαναριών. Υπέροχο το ξύλινο τέμπλο, δουλεμένο επί δέκα χρόνια σε ξύλο καρυδιάς από άγνωστο τεχνίτη. Συνεχίζουμε με την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής χτισμένη δίπλα στον Άγιο Νικόλαο, το 1848. Ξεχωρίζει για το ηλιακό της ρολόι. Ο ήλιος μπαίνει από ένα μικρό στρογγυλό άνοιγμα στην οροφή συναντά –μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας– τις αποτυπώσεις του ζωδιακού κύκλου του καπετάν-Σκούρτη, στο πλακόστρωτο δάπεδο της εκκλησίας. Ακολούθως θα δούμε το Παλιό Σχολείο, ενα από τα παλαιότερα σχολεία της χώρας, κατασκευάστηκε επί Ιωάννη Καποδίστρια. Το κτίριο έχει κηρυχτεί διατηρητέο. Για το τέλος μας περιμένει το Καφενείον Θεμιστοκλής, παραδοσιακό καφενείο από το 1814. Τα τραπέζια του έχουν κρυφακούσει όλες τις συζητήσεις των άλλοτε μεγάλων καπεταναίων, του Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και σύγχρονων επώνυμων που περνούν από την πόλη. Γεμάτοι όμορφες εικόνες συνεχίζουμε για την βασίλισσα του Παρνασσού την Αράχωβα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα εξ’ ιδίων στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετικό αποκριάτικο γλέντι. Διανυκτέρευση.
  3
  3η ΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ
  Πρωινό και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε τη Ναύπακτο. Η Ναύπακτος είναι χτισμένη στους πρόποδες της Πίνδου αλλά και στην είσοδο του Κορινθιακού Κόλπου, και  συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα .Ξεκινάμε την περιήγηση μας από το γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι. Οι δύο βραχίονες του Κάστρου από την κορυφή του λόφου καταλήγουν στη θάλασσα και με δύο πύργους κλείνουν την είσοδο του λιμανιού. Αυτό το μικρό, γραφικό και πολυφωτογραφημένο λιμάνι είναι το σήμα κατατεθέν αλλά και η καρδιά της πόλης. Συνεχίζουμε με το Στενοπάζαρο το γραφικό αυτό πλακόστρωτο σοκάκι με τα διώροφα παραδοσιακά κτίρια που βρίσκεται κοντά στο λιμάνι. Εδώ που άλλοτε βρισκόταν η κεντρική αγορά της πόλης σήμερα υπάρχουν καλαίσθητα cafes και εμπορικά καταστήματα, που δίνουν ζωντάνια στη περιοχή.Θα κάνουμε μια στάση στην εντυπωσιακή πέτρινη βρύση που βρίσκεται στη βάση του μεγάλου πλατάνου, κάτω από τον Άγιο Δημήτριο και ανηφορίζουμε  προς το κάστρο, περνώντας από την παλιά πόλη και τα πλακόστρωτα καλντερίμια της. Το Κάστρο της Ναυπάκτου βρίσκεται στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στα δυτικά της πόλης, σε υψόμετρο περίπου 200 μέτρων. Η θέα από το κάστρο στην είσοδο του Κορινθιακού κόλπου είναι μοναδική. Αποχαιρετάμε την Ναύπακτο και συνεχίζουμε για τη Πάτρα. Ελεύθερος χρόνος στο μεγαλύτερο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ και πιο ξακουστό και παλαιό της Ελλάδος. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
  4
  4η ΜΕΡΑ: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό και αναχωρούμε για το Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό. Κατόπιν παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση άφιξη στην Αλεξανδρούπολη.

  Τοποθεσία Εκδρομής