VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

separator
Τιμή 265€ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΑΠΟΚΡΙΕΣ & 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

265€ ανά άτομο

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

 

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

#demotraveler

 

Highlight εκδρομής:

Το ταξίδι στο Βουκουρέστι αποτελεί μια σπάνια εμπειρία για τους λάτρεις των Βαλκανικών χωρών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το παλάτι της Βουλής, την αψίδα του θριάμβου, το μέγαρο μουσικής, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και τα ανάκτορα της Βασιλικής οικογένειας.

Μην σπαταλήσετε το χρόνο και τα χρήματά σας σε τουριστικές παγίδες που υπόσχονται μοναδικές εμπειρίες ενώ στην πραγματικότητα περνάνε μάλλον απαρατήρητες. Οι έμπειροι συνοδοί του γραφείου μας θα σας ξεναγήσουν εκεί που η κουλτούρα, η ιστορία κι ο ρυθμός της πόλης θα σας συνεπάρει!

Μία θαυμάσια πρωτεύουσα που ισορροπεί ανάμεσα στις παραδόσεις του χθες και στις εξελίξεις της νέας εποχής. Μία μεγάλη πρωτεύουσα της ανατολικής Ευρώπης που παλεύει ακόμα να βρει τα βήματα της στη μετά-Τσαουσέσκου εποχή. Το Βουκουρέστι είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ρουμανίας, ένα ιστορικό μέρος στο βορειότερο τμήμα των Βαλκανίων που φέρνει μία ανάσα μακριά την παλιά εποχή με τον σύγχρονο κόσμο. Το χθες με το αύριο. Στους γραφικούς δρόμους της παλιάς πόλης υπάρχει διάχυτο το παρελθόν μίας όμορφης μεσαιωνικής πόλης γεμάτη θαυμάσια κτήρια και εντυπωσιακά μνημεία και λίγο παρακάτω γιγαντιαία, επιβλητικά κατάλοιπα του κομμουνιστικού καθεστώτος. Τα κορυφαία αξιοθέατα που θα θαυμάσουμε είναι:

 

 • Palatul Parlamentului
 • Unirii πλατεία
 • Revolutiei πλατεία
 • Αψίδας του Θριάμβου
 • Πάρκο Χεραστράου
 • Θρυλικά Καρπάθια Όρη

 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ <<ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ>>

ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ – ΣΙΝΑΪΑ – ΜΠΡΑΣΟΦ – ΒΕΛΙΚΟ ΤΥΡΝΟΒΟ

 

<< Με διαμονή στο Novotel Bucharest City Centre 4* στο καλύτερο και πιο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης!!! >>

 

15 – 18 Μαρτίου 2024    &  22 – 25 Μαρτίου 2024

4 ημέρες οδική εκδρομή

 

ΑΠΟΚΡΙΕΣ    &    25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2024


** NOVOTEL CITY CENTER HOTEL 4* plus

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 265 €

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο: 365 €

 

* Ο Αρχηγός διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις

** Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο μεταφορά & διαμονή, χωρίς δηλαδή εκδρομικού προγράμματος – 30 € / άτομο.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με υπερσύγχρονο λεωφορείο του γραφείου μας.

3 διανυκτερεύσεις στο καλύτερο και πιο κεντρικό ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι Hotel 4*

Πρωινό καθημερινά

Τοπικό ξεναγό στην Ρουμανία

Φ.Π.Α.

Έμπειρος αρχηγός γραφείου

Ταξιδιωτική ασφάλεια.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, τελεφερίκ.

Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  1
  1η ΗΜΕΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
  Αναχώρηση από το γραφείο μας νωρίς το πρωί. Διέλευση από τα σύνορα Ορμενίου, και συνεχίζουμε για Νόβα Ζαγόρα – Βελίκο Τάρνοβο – Ρούσε. Διέλευση Βουλγαρο-Ρουμάνικων συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Άφιξη στο Βουκουρέστι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
  2
  2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξενάγηση της πόλης το ονομαζόμενο και το ¨Παρίσι των Βαλκανίων¨, θα επισκεφθούμε το “ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ“, μία μοναδική γεωγραφική Εθνολογική-λαογραφική έκθεση της Ρουμάνικης ζωής, με τα 300 περίπου ξύλινα σπιτάκια και αγροικίες σε φυσικό μέγεθος που συγκεντρώθηκαν εκεί το 1936. Θα δούμε κατά τη περιήγηση μας την Αψίδα του Θριάμβου, το σπίτι του λαού και θα επισκεφθούμε το Παλάτι της Βουλής (παλάτι του Τσαουσέσκου το μεγαλύτερο κτίριο της Ευρώπης), την Στρατιωτική ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας, το πρώτο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, (κτίριο του 19ου αιώνα), την Ελληνική Εκκλησία, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την Ρωμαϊκή πλατεία, το Μέγαρο του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Μέγαρο, το πάρκο – λίμνη Χερεστράουν, την όπερα Μουσικής, το Εθνικό Θέατρο, και άλλα αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν. Όταν τελειώσουμε τη ξενάγηση μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα, φαγητό, ψώνια & καφέ. Διανυκτέρευση.
  3
  3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΣΙΝΑΪΑ (ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ)
  Πρωινό και αναχώρηση για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, συναντάμε την Σινάϊα, φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών. Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και στα θερινά ανάκτορα του Κάρολου PELES”. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το χωριό Μπράν με το Μεσαιωνικό Πύργο του Κόμη Δράκουλα. Αναχώρηση για την Μεσαιωνική πόλη ΜΠΡΑΣΟΦ όπου θα έχουμε χρόνο να δούμε τη πασίγνωστη Μαύρη Εκκλησία, το παλιό Δημαρχείο, και την υπέροχη Πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  4
  4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό και αναχώρηση την επιστροφή μας. Διέλευση συνόρων και την γέφυρα της Φιλίας στον ποταμό Δούναβη. Αναχώρηση για την πόλη των Τσάρων και την πρώτη πρωτεύουσα της Δεύτερης Βουλγαρικής Αυτοκρατορίας το Βελίκο Τάρνοβο. Θα δούμε το λόφο Τσάρεβετς και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Διέλευση συνόρων Ορμενίου. ΄Άφιξη στην πόλη μας.

  Τοποθεσία Εκδρομής