VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ελ. Βενιζέλου 43, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

separator
Τιμή 765€ 8 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

765€ ανά άτομο

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

#demotraveler

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2024

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗΣ  ΚΡΗΤΗΣ

22 – 29 / 08 / 24

8 ήμερη αεροπορική εκδρομή με αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη

 

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο :   765 €

Επιβάρυνση μονόκλινου:    + 240 €

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή
** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορές- Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με 1 πολυτελές λεωφορείο που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άνετη και ασφαλή μετακίνηση σας

Αεροπορικά εισιτήρια από Αλεξανδρούπολη – Σητεία & Σητεία - Αλεξανδρούπολη και επιστροφή με όλους τους νόμιμους φόρους

Χειραποσκευή εως 6 κιλά και μια αποσκευή έως 15 κιλά ανά άτομο

2 διανυκτερεύσεις στα Χανιά σε ξενοδοχείο 3*

1 διανυκτέρευση στην Σητεία / Ιεράπετρα σε ξενοδοχείο 3*

3 διανυκτερεύσεις στο Ηράκλειο σε ξενοδοχείο 3*

1 διανυκτέρευση στον Άγιο Νικόλαο σε ξενοδοχείο 3*

Πρωινό σε μπουφέ

Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ΦΠΑ

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό και νυχτερινών κέντρων

Είσοδοι μουσείων & αμοιβή ξεναγών

Τοπικούς φόρους διαμονής

  1
  ΜΕΡΑ 1η: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΗΤΕΙΑ – ΒΑΙ

  Αναχώρηση από το ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» της Αλεξανδρούπολης για το αεροδρόμιο της Σητείας. Άφιξη και επίσκεψη στο Βάι, ή πιο συγκεκριμένα το φοινικόδασος Βάι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Κρήτη και συνάμα μια από τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό για να απολαυσετε τη θάλασσα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

  2
  ΜΕΡΑ 2η:ΣΗΤΕΙΑ- ΘΕΡΙΣΟΣ - ΧΑΝΙΑ
  Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε την ιστορική Θέρισο. Θα επισκεφτούμε το αρχηγείο και Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης, τα Χανιά. Θα περιηγηθούμε στο παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι και θα απολαύουμε τα γραφικά σοκάκια καταλήγοντας στην Μητρόπολη των Χανίων και τη Καθολική εκκλησία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
  3
  ΜΕΡΑ 3η: ΧΑΝΙΑ – ΜΑΛΕΜΕ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το Μάλεμε, Αφού περιηγηθούμε στα γερμανικά νεκροταφεία συνεχίζουμε τη διαδρομή μας παραλιακά απολαμβάνοντας μια πανέμορφη διαδρομή καταλήγουμε στο Ελαφονήσι όπου και θα περιηγηθούμε και έχουμε χρόνο για μπάνιο Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ’ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική νυχτερινή απόδραση. Διανυκτέρευση.
  4
  ΜΕΡΑ 4η: ΧΑΝΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την ιστορική μονή του Αρκαδίου, η οποία συνέβαλε δραστικά στους απελευθερωτικούς αγώνες. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο Ρέθυμνο, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια Μια επίσκεψη στο καταπράσινο τοπίο που σχηματίζει ο καταρράκτης της Αργυρούπολης θα μας καταπλήξει και θα έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε εξ’ιδίων.  Το απόγευμα άφιξη στο Ηράκλειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
  5
  ΜΕΡΑ 5η: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΩ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

  Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τη πόλη του Ηρακλείου καλύτερα κάνοντας μία σύντομη περιήγηση. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ’ ιδίων. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα προαιρετική βόλτα στη γραφική Άνω Χερσόνησο όπου το απόγευμα καθώς πέφτει ο ήλιος γίνεται ακόμη πιο μαγική. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

  6
  ΜΕΡΑ 6η: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΟΣ – ΦΑΙΣΤΟΣ – ΜΑΤΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Τα ανάκτορα του Μίνωα και μετέπειτα μεταβαίνουμε στη Φαιστό, δεύτερη πόλη της Μινωικής εποχής και πρωτεύουσα του κράτους του Ραδάμανθου (αδελφού του Μίνωα). Έπειτα θα καταλήξουμε στην φανταστική αμμουδιά Μάταλα. Στάση για φαγητό σε παραδοσιακή Κρητική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
  7
  ΜΕΡΑ 7η: ΗΡΑΚΛΕΙΟ – (ΕΝΥΔΡΕΙΟ) – ΕΛΟΥΝΤΑ – ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  Πρωινό και αναχώρηση για να περιηγηθούμε στην πόλη του Ηρακλείου, όπου θα δούμε τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, την κρήνη των λεόντων του Μοροζίνι, τα ενετικά τείχη και τον τάφο του Καζαντζάκη. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ενυδρείο του Ηρακλείου, γνωστό σαν CRETA aquarium (μια εμπειρία εξερεύνησης του Μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου με εκατοντάδες είδη και χιλιάδες οργανισμούς). Αναχώρηση για την Ελούντα όπου θα πάρουμε προαιρετικά το καραβάκι για την Σπιναλόγκα. Περιήγηση στο ιστορικό νησί.  Χρόνος ελεύθερος στις παραλίες της Ελούντας. Το απόγευμα περιήγηση στον Άγιο Νικόλαο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στον Άγιο Νικόλαο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση
  8
  ΜΕΡΑ 8η: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΣΗΤΕΙΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μια τελευταία εικόνα της Κρήτης απολαμβάνοντας μια μίνι περιήγηση στη Σητεία καθώς και ψώνια με τοπικά προϊόντα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σητείας. Πτήση για Αλεξανδρούπολη.

  Τοποθεσία Εκδρομής