VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ελ. Βενιζέλου 43, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελόριζο Αναχώρηση: Ιούλιος & Αύγουστος: Κάθε Δευτέρα & Σάββατο (από 06/07 έως 26/08) // 7 Ημέρες

separator
Τιμή 0€ 7 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελόριζο Αναχώρηση: Ιούλιος & Αύγουστος: Κάθε Δευτέρα & Σάββατο (από 06/07 έως 26/08) // 7 Ημέρες

0€ ανά άτομο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

 

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

#demotraveler

 

Ρόδος – Σύμη – Χάλκη – Καστελόριζο

Φιλέρημος, Πεταλούδες, Κάμειρος, Χάλκη, Σύμη, Πανορμίτης, Καστελόριζο, Λίνδος
Με προαιρετική εκδρομή στη Μαρμαρίδα!

Αναχώρηση: Ιούλιος & Αύγουστος: Κάθε Δευτέρα & Σάββατο (από 06/07 έως 26/08)

7 ημέρες αεροπορική εκδρομή

 

Τιμοκατάλογοι

ΙούλιοςΤιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιοΤιμή σε μονόκλινο δωμάτιοΠαιδική τιμή σε τρίκλινο (έως 6 ετών) Παιδική τιμή σε τρίκλινο (7 έως 12 ετών)

 

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων
Κανονική Τιμή890€1060€735€715€100€ / 125€

 

27/07 & ΑύγουστοςΤιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιοΤιμή σε μονόκλινο δωμάτιοΠαιδική τιμή σε τρίκλινο (έως 6 ετών) Παιδική τιμή σε τρίκλινο (7 έως 12 ετών)

 

Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων
Κανονική Τιμή920€1090€765€745€100€ / 125€

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Για τις αναχωρήσεις 08, 13 & 15 Ιουλίου η τιμή είναι 760€ κατ’ άτομο & 100€ οι φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων.

 Πτήσεις – Aegean Airlines
 

Αναχώρηση: Θεσσαλονίκη – Ρόδος   14:05 – 15:20
Επιστροφή:  Ρόδος – Θεσσαλονίκη   16:00 – 17:15

 

Για τις αναχωρήσεις Δευτέρας το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΦΙΛΕΡΗΜΟ – ΡΟΔΟΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

2η ημέρα: ΡΟΔΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
3η ημέρα: ΡΟΔΟΣ – ΣΥΜΗ
4η ημέρα: ΡΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗ
5η ημέρα: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
6η ημέρα: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ
7η ημέρα: ΡΟΔΟΣ – ΛΙΝΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή

Σημείωση: Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να γίνει, χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

 

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Aegean Airlines Θεσσαλονίκη – Ρόδος – Θεσσαλονίκη.

Διαμονή στο ξενοδοχείο ARTE Hotel 4* στην πόλη της Ρόδου, ανακαινισμένο τον Απρίλιο 2023.

Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

Ημερήσια εκδρομή στη Λίνδο.

Ημερήσια κρουαζιέρα στη Σύμη – Πανορμίτη.

Ημερήσια κρουαζιέρα στη Χάλκη.

Ημερήσια κρουαζιέρα στο Καστελόριζο.

Πρωινό και δείπνο σε μπουφέ καθημερινά

Χειραποσκευή έως 8 κιλά & Αποσκευή έως 20 κιλά.

Έμπειρο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης & Φ.Π.Α

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.

Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Φόροι και επίναυλοι αεροδρομίων & δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου τέλος Ανθεκτικότητας (100€ για δίκλινο/125€ για μονόκλινο).

Προαιρετική εκδρομής στην Μαρμαρίδα με την «Sea Dreams» (62€/άτομο).

  1
  1η Ημέρα: Θεσσαλονίκη – Φιλέρημος – Ρόδος (Ξενάγηση πόλης)
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Ρόδο. Άφιξη στο νησί των Ιπποτών, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τα πιο όμορφα μέρη του νησιού. Πρώτη μας στάση είναι η Φιλέρημος. Ο λόφος που βρίσκεται και δεσπόζει στην περιοχή, θεωρούνταν τόπος ιερός για τους κατοίκους της περιοχής και ταυτόχρονα ένα από τα πιο σημαντικά φρούρια. Η ακρόπολη της Ιαλυσού ήταν χτισμένη στον λόφο αυτό και τα ερείπια του ναού της Αθηνάς βρίσκονται ακόμα εκεί. Σήμερα βρίσκουμε το Καθολικό μοναστήρι των ιπποτών του Αγίου Ιωάννου στην περιοχή. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Ρόδου όπου ξεκινάει η πρώτη μας γνωριμία με την πόλη. Με την ξενάγηση μας θα κάνουμε τον γύρο των τειχών με μήκος περίπου 2 χιλιόμετρα, θα επισκεφθούμε το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, και θα συνεχίσουμε στην παλιά πόλη με σημεία αναφοράς τον πύργο του Ρολογιού, την πλατεία Αρίωνος, το Τζαμί, Τέμενος Σουλτάνου Μουσταφά, το κάστρο της παλιάς πόλης και την πλατεία Ιπποκράτους. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
  2
  2η Ημέρα: Ρόδος – Λίνδος
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την επίσκεψη μας στο ανατολικό κομμάτι του νησιού. Αφού περάσουμε από την Καλλιθέα και αφού προσκυνήσουμε την Παναγία Τσαμπίκα, φθάνουμε στη γραφική Λίνδο με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Ακολουθώντας διαδρομές δαιδαλώδεις τα βήματά μας οδηγούνται ασυναίσθητα ως την αρχαία Ακρόπολη, μάρτυρα της πολυτάραχης ιστορίας του νησιού και προσκύνημα στη Βυζαντινή Εκκλησία της Παναγίας της Λίνδου. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
  3
  3η Ημέρα: Ρόδος – Χάλκη
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την Κάμειρο όπου θα επιβιβαστούμε στο καραβάκι για την επίσκεψη μας στο νησάκι της Χάλκης, όπου θα απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά και στην αμμουδιά παρέα με την ησυχία της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
  4
  4η Ημέρα: Ρόδος – Καστελόριζο
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για την ημερήσια εκδρομή μας στο όμορφο νησί με τη Dodekanisos Seaways του Καστελόριζου. Άφιξη και ελεύθερη ημέρα για βόλτα και εξερεύνηση του νησιού, μπάνιο και φαγητό. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Μεγίστη, το μοναδικό μέρος του νησιού που κατοικείται. Οι παραδοσιακές νησιώτικες κατοικίες, τα σοκάκια, τα δίπατα αρχοντικά και το γραφικό λιμάνι του εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες γύρω από το λιμάνι σερβίρουν νόστιμα πιάτα με σπεσιαλιτέ το ντόπιο ψάρι. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Ρόδο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
  5
  5η Ημέρα: Ρόδος – Σύμη – Πανορμίτης
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχωρούμε για το λιμάνι που θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την Σύμη. Το βενετσιάνικο νησί δικαίως θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα της Δωδεκανήσου με την ξεχωριστή του αρχιτεκτονική. Στη Σύμη παρατηρούμε τα παραδοσιακά σπίτια χτισμένα το ένα δίπλα από το άλλο στις απότομες βουνοπλαγιές. Η βόλτα στα σοκάκια και η επίσκεψη στα σφουγγαράδικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να λείψει από την εμπειρία σας. Επόμενη μας στάση είναι το λιμάνι του Πανορμίτη με την Ιερά μονή του Ταξιάρχη του Πανορμίτη με τις υπέροχες τοιχογραφίες, την βιβλιοθήκη, το λαογραφικό μουσείο εντός και ένα εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο. Επιστροφή στην Ρόδο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
  6
  6η Ημέρα: Ρόδος (Προαιρετική εκδρομή στην Μαρμαρίδα Τουρκίας)
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη. Για όσους το επιλέξουν, θα κάνουμε μια εκδρομή προς το καλοκαιρινό θέρετρο της Τουρκίας «Μαρμαρίδα». Αναχώρηση νωρίς το πρωί για να πάρουμε το υπερσύγχρονο καταμαράν του στόλου «Sea Dreams» και άφιξη στην Μαρμαρίς (ή αλλιώς με την παλιά ελληνική ονομασία «Φύσκος»). Εκεί θα μας περιμένει τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός και θα ξεκινήσουμε την πανοραμική μας ξενάγηση. Θα θαυμάσουμε τα ζωντανά αστικά τοπία και θα απολαύσουμε μια μοναδική θέα του Μαρμαρίς. Στη συνέχεια, ακολουθεί επίσκεψη σε εργαστήριο χρυσοχοΐας, καθώς και σε εργαστήριο παρασκευής λουκουμιών για σχετική ξενάγηση. Έπειτα, το λεωφορείο θα σας μεταφέρει στην παραλία του Μαρμαρίς, όπου μπορείτε να κάνετε βόλτα στο παζάρι, να δοκιμάσετε ντόπιες γεύσεις σε ένα από τα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής ή να περιηγηθείτε στα υπόλοιπα αξιοθέατα της πόλης. Η αίγλη της παλιάς πόλης και η ζωντανή αγορά θα σας βυθίσουν στην ανατολίτικη ατμόσφαιρα της τουρκικής Ριβιέρας, όπως θεωρείται. Επιστροφή στη Ρόδο το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
  7
  7η Ημέρα: Ρόδος – Θεσσαλονίκη
  Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος χρόνο έως την ώρα της μεταφοράς μας στο αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

  Τοποθεσία Εκδρομής