VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ελ. Βενιζέλου 43, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP
Image Alt

Πολιτική απορρήτου

Συμφωνία πολιτικής απορρήτου που βασίζεται στη συλλογή ή χρήση οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών από τους χρήστες του ιστότοπου, π.χ. Διευθύνσεις email, ονόματα και επώνυμα κ.λπ. Σκοπός της παρούσας συμφωνίας είναι να ενημερώσει τους χρήστες σχετικά με τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η είσοδος και η περιήγηση στο www.democritustravel.com και η χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών συνεπάγεται την προηγούμενη ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης και συμμόρφωση με αυτούς. Κάθε χρήστης που επισκέπτεται τον ιστότοπο www.democritustravel.com υποχρεούται να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και σε περίπτωση που διαφωνεί με αυτούς οφείλει να απέχει από περαιτέρω περιήγηση και από οποιαδήποτε χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών, διαφορετικά αναγνωρίζει αυτόματα ότι έχει διαβάσει αυτούς τους όρους χρήσης, τους προσυπογράφει ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει να τους τηρήσει. Οποιαδήποτε ακύρωση οποιουδήποτε από αυτούς τους όρους χρήσης δεν θα ακυρώσει κανέναν από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι παραμένουν δεσμευτικοί. Ομοίως, εάν κάποιος από αυτούς τους όρους καταστεί νομικά ανεφάρμοστος, παύει αυτομάτως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να υπονομεύεται η εγκυρότητα των άλλων όρων. Σε περίπτωση που η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας στο www.democritustravel.com διέπεται από πιο συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι συγκεκριμένοι όροι θα ισχύουν από κοινού για το παρόν, εκτός από την περίπτωση σύγκρουσης, οπότε οι ειδικοί όροι της κάθε υπηρεσία θα υπερισχύει. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει και να αναθεωρήσει μονομερώς, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τους παρόντες όρους χρήσης, σύμφωνα με το νόμο, τις εμπορικές πρακτικές και τις εμπορικές πρακτικές της. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με την ιστοσελίδα www.democritustravel.com και τους παρόντες όρους χρήσης, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Εταιρεία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας. Το Democritus Travel ως υπεύθυνος για την αποθήκευση και την επεξεργασία των αποθηκευμένων δεδομένων σας ενημερώνει σχετικά με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών σχετικά με εσάς. Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σχετίζεται με φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για το Democritus Travel και λαμβάνει μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό του. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου παραθέτει το είδος των πληροφοριών που ενδέχεται να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αντιμετωπίζουμε αυτές τις πληροφορίες με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη συγκεκριμένων διατάξεων της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καμία προσωπική πληροφορία δεν εκμισθώνεται, πωλείται, δημοσιεύεται ή αποκαλύπτεται με άλλο τρόπο σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστότοπους. Πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το έγγραφο. Όπως περιγράφεται στους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας και στην Πολιτική Cookies, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, δεν στοχεύουν παιδιά και δεν συλλέγουν εν γνώσει τους προσωπικές πληροφορίες από παιδιά κάτω των 16 ετών. Η Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες του ιστότοπου. Αυτή η Πολιτική ισχύει για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας στοιχείων από το Democritus Travel (π.χ. πληροφορίες που καθορίζουν ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως το πλήρες όνομα ή τη διεύθυνση e-mail).

2. ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

Όταν ένας χρήστης επισκέπτεται το www.democritustravel.com, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα από εσάς. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι προσωπικής φύσης. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ιστορικό αναζήτησης, διεύθυνση IP, ανάλυση οθόνης, πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήσατε, λειτουργικό σύστημα και ρυθμίσεις, ώρες πρόσβασης και τη διεύθυνση URL παραπομπής σας. Εάν χρησιμοποιείτε φορητή συσκευή, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα που προσδιορίζουν τη συσκευή, τις ρυθμίσεις και την τοποθεσία σας. Το Democritus Travel διατηρεί το δικαίωμα να συλλέγει μη προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης χρήστη (τύπος προγράμματος περιήγησης, τύπος υπολογιστή, λειτουργικό σύστημα, πάροχοι διαδικτύου κ.λπ.) ή/και να παρακολουθεί διευθύνσεις Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP) χρησιμοποιώντας αντίστοιχα cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο κάθε χρήστη χωρίς να είναι δυνατή η πρόσβαση σε έγγραφα ή αρχεία από τον υπολογιστή του χρήστη. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των χρηστών σε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή/και σελίδες του Ιστότοπου, καθώς και για στατιστικούς σκοπούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο, οι χρήστες παρακαλούνται να επισκεφθούν τη σελίδα Πολιτική Cookies. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπου, θα συλλέξουμε το όνομα και τη διεύθυνση email σας.

3. ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα απευθείας από εσάς. Συγκεκριμένα, μας παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή σας στο newsletter και όταν ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

4. ΧΡΗΣΗ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να απαντήσουμε στα αιτήματά σας για γενικές πληροφορίες σχετικά με το Democritus Travel. Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του ιστότοπου δεν κοινοποιούνται ούτε μεταβιβάζονται σε τρίτους.

5. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα κέντρα δεδομένων μας, όπου αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα, βρίσκονται στην Ελλάδα, στα κεντρικά γραφεία του Democritus Travel.

6. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας στοιχείων εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία newsletter είναι μέχρι να μας ενημερώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να σας στέλνουμε newsletter (στείλτε email στο info@democritustravel.gr).

7. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς καμία επιβάρυνση. Ενδέχεται να ζητήσουμε απόδειξη της ταυτότητάς σας προτού σας δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση – ενημέρωση των στοιχείων σας και το Democritus Travel θα τα διορθώσει άμεσα. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το Democritus Travel να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλο οργανισμό/οργανισμό. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι τα προσωπικά σας δεδομένα του Democritus Travel διαρρέουν, με αποτέλεσμα υλική ή μη υλική ζημιά, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα). Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας email στο info@democritustravel.gr ή γράψτε μας στο: Democritus Travel, Ι. Καβίρη 40, Αλεξανδρούπολη, Ελλάδα.

8. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Democritus Travel μπορεί να τροποποιήσει αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. Ελέγξτε την Ημερομηνία Εφαρμογής στο επάνω μέρος αυτής της Πολιτικής για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά αυτή η Πολιτική. Κάθε αναθεώρηση θα εφαρμοστεί αμέσως μόλις ελέγξουμε την αναθεωρημένη Πολιτική. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική που επεκτείνουν τα δικαιώματά μας να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε ήδη συλλέξει από εσάς, θα σας ενημερώσουμε και θα σας παρέχουμε μια επιλογή για μελλοντική χρήση αυτών των δεδομένων.

9. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ

Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας www.democritustravel.com και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής, εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης.

10. COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων, τα οποία περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser κατά την περιήγησή σας, ενώ μπορείτε να τα αφαιρέσετε ανά πάσα στιγμή. Τα περισσότερα cookies διαγράφονται αυτόματα όταν κλείνετε τον browser σας, ενώ κάποια άλλα παραμένουν αποθηκευμένα μέχρι τη συμπλήρωση του προκαθορισμένου χρόνου ισχύος τους.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου μας και για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης, χρησιμοποιούμε κάποια ακίνδυνα cookies, τα οποία δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Διακρίνονται στα λειτουργικά – αναγκαία cookies και στα cookies στατιστικών. Συγκεκριμένα:

Αναγκαία Cookies

Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστοτόπου, καθώς επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι λειτουργίες που επηρεάζονται είναι: Η προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, η σύνδεση μέλους, η ηλεκτρονική πληρωμή, η λίστα με τα προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα, η προσθήκη σχολίων. Χωρίς αυτά τα απολύτως απαραίτητα cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν cookies από ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους (π.χ. βίντεο, εικόνες κλπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως εάν ο επισκέπτης έχει επισκεφθεί τον άλλο ιστότοπο. Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το ενσωματωμένο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και είστε συνδεδεμένοι στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τυπικό ενσωματωμένο περιεχόμενο στο Google / Youtube εδώ, το Facebook εδώ και το Instagram εδώ.

Πώς μπορώ να αποφύγω την χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;

Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τα οποία συσχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.