VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

Πάσχα Κύπρος

separator
Τιμή 339€ 4 - 5 Ημέρες
Μετάβαση προς τα κάτω

Πάσχα Κύπρος

339€ ανά άτομο

Την περίοδο του Πάσχα, η Κύπρος ζει μια μοναδική ατμόσφαιρα εορτασμού και πίστης. Οι παραδοσιακές λειτουργίες είναι συνδυασμένες με γαστρονομικές απολαύσεις, με το φαγητό να είναι σημαντικό κομμάτι της γιορτινής εμπειρίας. Οι άνθρωποι επισκέπτονται τις εκκλησίες, ανταλλάσσουν ευχές και συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι, δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα.

4&5 ημέρες
04/05 – 4 Ημέρες
08/05 – 5 Ημέρες

ΜΕ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Με απευθείας πτήσεις

 • Στην 5ήμερη εκδρομή περιλαμβάνεται μια επιπλέον ελεύθερη μέρα στην Πάφο να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε
Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ένα προσωπικό αντικείμενο - χειραποσκευή (διαστάσεων 40*20*25cm) & μία χειραποσκευή έως 10kg κατ’ άτομο

Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα & πρωινό καθημερινά

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Σύνολο φόρων 165€ κατ’ άτομο

Είσοδοι σε µουσεία & θεάματα και ό,τιδήποτε προαιρετικό ή προτεινόμενο

Οι δημοτικοί φόροι διαμονής

  1
  1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΦΟ | ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και απευθείας πτήση για την το Πάφο. Άφιξη μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ και πριν την Ανάσταση, σας προτείνουμε (με τη συνοδεία του αρχηγού μας) να περπατήσετε στο πανέμορφο κέντρο της πόλης με τα μοναδικά κτήρια, στο λιμάνι της Πάφου και απολαύστε τη θάλασσα και τον παραλιακό πεζόδρομο. Παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας στην Παναγία Θεοσκέπαστη (Αναστάσιμο δείπνο σε ταβέρνα,προαιρετικά)
  2
  2Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΦΟΣ | ΟΡΟΣ ΤΡΟΟΔΟΣ | ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ | ΠΑΦΟΣ
  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για να ξεναγηθούμε στα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου. Θα επισκεφτούμε τις χιλιοτραγουδισμένες Πλάτρες, γνωστές και από την ποίηση του Σεφέρη. Διασχίζοντας την οροσειρά Τρόοδος, που είναι 1,750 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Μετά θα συνεχίσουμε στο γνωστότερο και πλουσιότερο μοναστήρι της Κύπρου την Ιερά μόνη Kύκκου. Ιδρύθηκε το 1100 και αφιερώθηκε στην Παναγία. Στεγάζει μια από τις τρεις σωζόμενες εικόνες της Παναγίας που απεικονίζονται στον Απόστολο Λουκά. Εκεί στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφτούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου του Πρώτου Προέδρου της Κύπρου. Θα επισκεφθούμε τα χωριά Μουτουλλάς, Καλοπαναγιώτης, και θα καταλήξουμε στο πιο όμορφο και παραδοσιακό χωριό Όμοδος . Εκεί μπορούμε να φάμε σε τοπική ταβέρνα [προαιρετικά] . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.
  3
  3Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΦΟΣ | ΛΕΥΚΩΣΙΑ | ΛΕΜΕΣΣΟΣ
  Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή στη Λευκωσία και τη Λεμεσσό. Πρώτα θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων, η θεά της ομορφιάς και του Έρωτα, η Αφροδίτη, περνάμε από τις Αγγλικές βάσεις, θα ξεναγηθούμε στο Κούριο όπου ήταν μια σημαντική αρχαία πόλη – βασίλειο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου.Πολύ κοντά βρίσκεται ο Πύργος τον Ιπποτών στο Κολόσσι. Χτίστηκε αρχικά το 13ο αιώνα αλλά το κτήριο που διατηρείτε μέχρι σήμερα χρονολογείτε στα μέσα του 15ου αιώνα.Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου την Λευκωσία. Πρώτος μας σταθμός ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας Στρατιωτικό κοιμητήριο και ηρώο κοντά στο μοναστήρι της Μακεδονίτισσας. Εδώ βρίσκονται θαμμένοι αξιωματικοί και οπλίτες, που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την Κύπρο κατά την επιβολή των Τουρκικών στρατευμάτων το 1974. επίσης τα Ενετικά τείχη, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη με της θαυμαστές τοιχογραφίες, το Μέγαρο της Αρχιεπισκοπής. Τέλος θα επισκεφτούμε τα Φυλακισμένα μνήματα χώρος των Κεντρικών Φυλακών Λευκωσίας, στον οποίο είχαν τάφοι κατά τη διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 οι εννιά απαγχονιθέντες από τους Άγγλους. Στα δεξιά της εισόδου βρίσκονται οι τάφοι των ηρώων και στα αριστερά τα κελιά των μελλοθάνατων και η αγχόνη στην οποία οι Άγγλοι εκτέλεσαν τους εννιά ήρωες. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσουμε στην γραφική Λαϊκή Γειτονιά.Το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στην Πάφο, με ενδιάμεση στάση στη Λεμεσό. Το επίκεντρο της Παλιάς Πόλης είναι το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Στο γεμάτο κίνηση κέντρο της πόλης, παλιά ερμητικά κλειστά σπίτια συνυπάρχουν αρμονικά δίπλα σε σύγχρονα καταστήματα. Στην περιοχή θα βρείτε άφθονα καφέ, μπαρ και εστιατόρια, που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών και των ντόπιων. Επιστροφή το βράδυ στην Πάφο.
  4
  4Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΦΟΣ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
  Μετά το πρόγευμα θα ξεναγηθούμε στην Πάφο. Θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι του Αγίου Νεοφύτου για τη τη στήλη όπου ο Απόστολος Παύλος μαστιγώθηκε περνώντας από την Αγία ΣΟΛΟΜΟΝΗ η οποία θεωρείται ως το παρεκκλήσι των επτά Κοιμωμένων και το οποίο αποτελούσε προσκύνημα για κάθε Χριστιανό του Μεσαίωνα. Θα επισκεφτούμε, την έπαυλη του Διονύσιου με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά. Θα καταλήξουμε στο πανέμορφο λιμάνι της Πάφου με το υπέροχο φρούριο της. Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση επιστροφής. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις

  Τοποθεσία Εκδρομής

  Κύπρος