VIP & PREMIUM TRAVEL SERVICES

Το Democritus Travel είναι εδώ για να σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο.

Ι. Καβύρη 40, Αλεξανδρούπολη
Email: info@democritustravel.gr
Τηλ.: 25510 33220

GO UP

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 9 – 12 / 5 / 2024

separator
Τιμή 285€ 4 ΗΜΕΡΕΣ
Μετάβαση προς τα κάτω

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 9 – 12 / 5 / 2024

285€ ανά άτομο

Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε δει και έχουμε επιλέξει για εσάς τα καλύτερα σημεία για τον προορισμό σας. Τα προγράμματα ανανεώνονται συνεχώς, γιατί σε κάθε τοποθεσία δημιουργούνται νέες ωραίες εμπειρίες. Υπάρχει χρόνος και καθοδήγηση για να κάνετε τις επισκέψεις που επιθυμείτε εσείς.

Γίνετε και εσείς μέλος της ομάδας μας, γίνετε και εσείς ένας…

#demotraveler

 

Highlight εκδρομής:

Το Βελιγράδι (σερβικά: Београд, που σημαίνει Λευκή Πόλη), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Βρίσκεται στη συμβολή των ποταμών Σάβου και Δούναβη, εκεί όπου η πεδιάδα της Παννονίας συναντά τα Βαλκάνια. Η κυρίως πόλη έχει πληθυσμό 1,23 εκατομμύρια, ενώ πάνω από 1.750.000 άνθρωποι ζουν μέσα στα διοικητικά της όρια. Έχει περάσει δύσκολα αλλά το Βελιγράδι ξέρει να καλά να κλείνει τις πληγές του και να σηκώνει το κεφάλι ψηλά. Σήμερα η πολύπαθής αυτή πόλη, έχει εξελιχθεί σε ένα υπέροχο προορισμό για κάθε ταξιδιώτη.

Τα πανέμορφα κτίρια, το εκπληκτικό φαγητό και οι πολύ καλές τιμές είναι ίσως τα πιο σημαντικά πράγματα που θα σε προσελκύσουν στη πόλη. Πάμε όμως να μάθουμε τα πάντα για αυτή. Η πρωτεύουσα της Σερβίας, είναι μια πόλη με πλούσια ιστορία και δυναμική παρουσία στη σύγχρονη Ευρώπη. Το Βελιγράδι είναι γνωστό για την εντυπωσιακή νυχτερινή ζωή του, με πολυάριθμα μπαρ, κλαμπ και καφενεία που παραμένουν ανοικτά μέχρι πρωίας. Η πόλη έχει επίσης υπέροχα πάρκα και πράσινους χώρους, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

 • Νις
 • Φρούριο Καλεμέγκνταν
 • Κνεζ Μιχαήλοβα
 • Νοβισαντ
 • Σκαντάρλια
 • Δούναβης ποταμός
 • Άγιος Σάββας

 

<< ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΗ >>

Με διαμονή στα καλύτερα και πιο κεντρικά ξενοδοχεία της πόλης!!!

 

ΣΕΡΒΙΑ
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ << ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΗ >>

ΝΙΣ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΣΟΦΙΑ

 

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις οδική εκδρομή

9 – 12 Μαΐου 2024

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  285€

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο:  385€

 

 

* Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή.

** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Στο εκδρομικό πακέτο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορές – μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελές υπερσύγχρονο λεωφορείο

Διαμονή σε επιλεγμένο 4* ξενοδοχείο του Βελιγραδίου.

Πρωινό στο ξενοδοχείο.

Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου.

Τοπικό ξεναγό

Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ΦΠΑ

Στο εκδρομικό πακέτο

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Φόροι διαμονής στο ξενοδοχείο

Νυχτερινές διασκεδάσεις.

Φιλοδωρήματα

Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

  1
  1η ημέρα: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το γραφείο μας για τα σύνορα του Ορμενίου και αφού διασχίσουμε τη Βουλγαρία φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
  2
  2η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ
  Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Προαιρετική νυχτερινή βόλτα. Διανυκτέρευση.
  3
  3η ημέρα: SREMSI KARLOVSI ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
  Πρωινό και αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιβοντίνα. Πρώτα όμως θα επισκεφθούμε την επαρχική πόλη Stremsi Karlovsi, η οποία βρίσκεται μόλις 5 χλμ. Από την πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ιστορική έδρα του Πατριαρχείου και το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για ένα τόπο με ιδιαίτερη πνευματική και πολιτιστική αξία, δεδομένου ότι εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό περιοδικό του κόσμου. Κατόπιν άφιξη και περιήγηση στη πόλη του Νόβισαντ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Το βράδυ προαιρετική βόλτα στη περίφημη περιοχή Σκαντάρλια με τα γραφικά σοκάκια της που ενέπνευσε αρκετούς καλλιτέχνες. Διανυκτέρευση.
  4
  4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΣΟΦΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
  Πρωινό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν άφιξη στη Σόφια. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και μια μικρή βόλτα. Κατόπιν συγκέντρωση και μετάβαση στα Ελληνοβουλγάρικα σύνορα Ορμένιου. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

  Τοποθεσία Εκδρομής